By og Havn

Udviklingsselskabet By & Havn sikrer beboerne i Nordhavn og Ørestad adgang til nem opladning

Udviklingsselskabet By og Havn har længe oplevet et stigende behov for opladning af elbiler blandt deres beboere og gæster i Nordhavn og Ørestad. De har derfor udarbejdet og eksekveret på en ny strategi for opladning og har i den forbindelse valgt at tilføje flere ladepladser til deres p-huse i samarbejde med Spirii. Der er etableret et åbent lade- og betalingsnetværk, som alle beboer og gæster i elbil kan tilgå uden krav om abonnement. Alle elbillister kan oplade og betale for opladning enten med Spiriis gratis lade-app eller en ladebrik. På nuværende tidspunkt er der installeret 16 ladestandere i P-hus Lüders, 6 på Hannemanns Allé, 4 i P-hus Robert Jacobsens, 4 i P-hus Ejler Billes, 4 ved Nordre Toldbod og snart kan vi tilføje endnu flere ladebokse til kortet i samarbejde med By og Havn. Med Spirii Connect Pro serviceaftalen har By og Havn samtidig mulighed for medbestemmelse ift. priser så alle beboere med parkeringslicens kan lade til en pris på 2,5 kr./kWh, hvorimod øvrige bruger af ladeboksene lader til 3,5 kr./kWh.

Med den nye strategi for opladning af elbiler ønsker By & Havn løbende at kunne udvide antallet af ladepladser for at imødekomme den forventede stigning i antallet af elbiler. Med løsningen fra Spirii bliver det nemt at udvide installationen af ladere, da infrastrukturen allerede er lagt ud for alle parkeringspladser. På denne måde er det hurtigt og nemt at skalere installationen op uden yderligere arbejde eller investering i mere strømkapacitet. I Spirii tilbyder vi vores kunder enkelt og smart ladeudstyr, der udfører last- og fasebalancering, som betyder at ladestationen skifter dynamisk mellem enkelt- og trefaset opladning for bedst og mere effektiv udnyttelse af den strøm, der er til rådighed. Ved at benytte dette system opnår By og Havn 66 procent bedre udnyttelse af strømen.

By og Havn valgte et samarbejde med Spirii pga. muligheden for differentierede brugergrupper, skalerering af eksisterende installation og åben lade- og betalingsplatform.

  • Indtil videre er der blevet installeret 34 ladebokse monteret på hhv. væg og pæl
  • Spirii Connect Pro serviceaftale sikrer dem så stor dataadgang som muligt
  • Åben platform med nem og lige adgang for alle beboere og besøgende
 

Løsning

  • 34 x Zaptec Pro 22 kW
  • 7 x Standard pæl
  • Spirii Connect Pro serviceaftale

Hvad siger kunden?

Henrik Steenstrup, Direktør for Ejendomme og Byliv

I By & Havns byudviklingsområder skal det være nemt at leve bæredygtigt, og alle beboere skal have tryghed for, at de nemt og hurtigt kan oplade deres elbil. Vi oplever, at flere og flere vælger elbilen til, og derfor er det afgørende, at vi løbende kan imødekomme efterspørgslen på opladning – og samtidig være med til at fremme og understøtte endnu flere grønne biler i byen, som udleder mindre CO2 og giver københavnere en langt renere luft

Et hold af elbileksperter

Om du väljer att samarbeta med Spirii får du tillgång till de mest erfarna personerna i branschen. Spirii är ett helt nytt företag, men människorna bakom har många års erfarenhet från elbils industrin. Vi har alla arbetat mycket med elbilar, laddning och utveckling av framtida transport-och energisystem.

Spirii er kombinationen af erfarne mennesker og ladeudstyr i højeste kvalitet.

Läs mer om intelligenta laddlösningar här

Spirii er lykkes med at gøre livet med elbil nemt og fleksibelt, og det kommer nu dig, din virksomhed og medarbejdere til gode. Det betyder nemlig, at du kan fokusere på din forretning og det, der er vigtigt i din hverdag. Som Spirii-kunde får du mulighed for at tage et let og ubesværet skridt i en grøn og bæredygtig retning.

Spirii rekommenderar

Tillsammans med våra erfarna installationspartners projekterar vi uppgiften och ser till att du inte köper för många eller för få laddningsstationer eller laddboxar.

Våra professionella installationspartners vet exakt var det är mest optimalt att sätta upp laddningsstationerna. De vet också hur mycket eller hur lite ström som ska matas till laddningsstationerna.

Med Spirii som laddnings partner är du alltid säker på en enkel och billig möjlighet att utöka antalet laddningsstationer eller laddnings boxar när behovet är uppe och på så sätt undvika att köpa för många laddningsstationer i förtid. Vi hjälper dig att få det mesta av din investering så att den även är framtidssäkrad.

Om förarbetet görs på rätt sätt, är det både enkelt och billigt att utöka antalet parkeringsplatser för elbilar.

Ta tag i Spirii

Vi är redo att svara på din förfrågan