Zealand

Sjællands Erhversakademi Zealand tilbyder nu opladning til medarbejder, studerende og gæster

Virksomheder og uddannelsesinstitutioner spiller en stor rolle i en national udbyggelse af offentlig ladeinfrastruktur til elbiler. Nu har Zealand – Sjællands Erhvervsakademi – også taget et stort skridt i en grønretning og tilbyder opladning til medarbejdere, elever og gæster i elbil ved deres afdelinger i Køge, Roskilde og Næstved. De har fået installeret i alt 12 ladeudtag fra Spirii, som skal være med at til at gøre det nemmere at være elbillist, for de der hver dag besøger og parkerer ved Zealand. Det er ikke alle elbilister, som har adgang til opladning derhjemme, derfor er det vigtigt, at virksomheder og uddannelsesinstituoner ikke bare følger udviklingen, men også går forrest og etablerer opladning til deres nuværende og kommende medarbejder, studerende og gæster med elbil. Det er en god service at tilbyde opladning, så elbillister har mulighed for at lade når de alligevel holder parkeret i længere tid ved deres arbejdsplads eller uddannelsesinstituion.

Med vores app Spirii Go kan alle nemt tilgå ladestanderne, starte/stoppe opladning og betale direkte med kreditkort, med denne løsning sikre vi et åbent og gennemsigtigt ladenetværk. Zealand har også tegnet et Spirii Connect Business serviceaftale, som giver dem mulighed for at differentiere priserne, så medarbejder og elever kan lade til 2,5 kr./kWh, hvor øvrige gæster lader til 3 kr./kWh. Serviceaftalen sikre samtidig, at de hvert kvartal kan få udbetalt refusion af elafgift. 

Løsning

  • 12 x Zaptec Pro 22 kW
  • 6 x Standard pæl
  • Spirii Connect Business serviceaftale

Hvad siger kunden?

Et hold af elbileksperter

Om du väljer att samarbeta med Spirii får du tillgång till de mest erfarna personerna i branschen. Spirii är ett helt nytt företag, men människorna bakom har många års erfarenhet från elbils industrin. Vi har alla arbetat mycket med elbilar, laddning och utveckling av framtida transport-och energisystem.

Spirii er kombinationen af erfarne mennesker og ladeudstyr i højeste kvalitet.

Läs mer om intelligenta laddlösningar här

Spirii er lykkes med at gøre livet med elbil nemt og fleksibelt, og det kommer nu dig, din virksomhed og medarbejdere til gode. Det betyder nemlig, at du kan fokusere på din forretning og det, der er vigtigt i din hverdag. Som Spirii-kunde får du mulighed for at tage et let og ubesværet skridt i en grøn og bæredygtig retning.

Spirii rekommenderar

Tillsammans med våra erfarna installationspartners projekterar vi uppgiften och ser till att du inte köper för många eller för få laddningsstationer eller laddboxar.

Våra professionella installationspartners vet exakt var det är mest optimalt att sätta upp laddningsstationerna. De vet också hur mycket eller hur lite ström som ska matas till laddningsstationerna.

Med Spirii som laddnings partner är du alltid säker på en enkel och billig möjlighet att utöka antalet laddningsstationer eller laddnings boxar när behovet är uppe och på så sätt undvika att köpa för många laddningsstationer i förtid. Vi hjälper dig att få det mesta av din investering så att den även är framtidssäkrad.

Om förarbetet görs på rätt sätt, är det både enkelt och billigt att utöka antalet parkeringsplatser för elbilar.

Ta tag i Spirii

Vi är redo att svara på din förfrågan