Hillerød
Kommune

Hillerød Kommune skifter til grønne elbiler

Hillerød Kommune har skiftet halvdelen af deres benzindrevne hjemmeplejebiler ud og erstattet dem med 18 nye grønne elbiler. De nye elbiler er både en gevinst på det grønne regnskab, men også i kroner og øre, da driftsøkonomien er billigere med elbiler. Elbilerne lader hver aften på en Spico Z Pro ladeboks fra Spirii, der sikrer, at hjemme- og sygeplejen i Hillerød hver dag er klar til at rykke ud til borgerne. Medarbejderne kommer til at tilbagelægge intet mindre end 486.000 kilometer på vejene i Hillerød inden for det næste års tid i de nye elbiler. Skiftet til de grønne elbiler giver Hillerød Kommune en CO2-besparelse på ca. 59 tons om året. Derudover er elbilerne langt bedre for nærmiljøet da de ikke udleder partikel- og støjforurening.

For at opnå hurtig opladning af hjemme- og sygeplejens elbiler, blev der lavet en ny tilslutning til elnettet. Dette sikrer en høj forsyningssikkerhed, som gør at der altid er el nok til rådighed når de mange elbiler skal lades op på samme tid. Ladeboksene fra Spirii opfylder alle sikkerhedskrav og kan lade med op til 22 kW.

Hillerød Kommune valgte et samarbejde med Spirii pga. god rådgivning, hurtig montering og konkurrencedygtige priser.

  • Det tog 5 dage inkl. gravearbejde, hvilket er hurtigt i forhold til projektets omfang
  • Der blev i alt installeret 9 stolper med 2 Spico Z Pro ladebokse på hver
  • Hillerød Kommune har tegnet Spirii Connect Fleet, som sikrer dem refusion af elafgift
  • Medarbejderne er begejstrede for de nye elbiler og finder det nemt at oplade

Løsning

  • 18 x Zaptec Pro 22 kW
  • 9 x stolpe premium
  • Monteret på stolpe på p-plads
  • Spirii Connect Fleet serviceaftale

Hvad siger kunden?

Bo Hansen, Borgmester i Hillerød Kommune:

Vores ladeløsning fra Spirii dækker fuldt vores behov. processen blev båret professionelt hele vejen igennem og vi føler os meget trygge i at de erfarne folk fra Spirii hjælper os med at udskifte vores bilflåde til elektriske biler

Bente Hansen, Medarbejder i Hillerød Hjemmepleje:

Det er super nemt at oplade bilerne og vi er alle meget begejstret for den nye løsning

Et hold af elbileksperter

Om du väljer att samarbeta med Spirii får du tillgång till de mest erfarna personerna i branschen. Spirii är ett helt nytt företag, men människorna bakom har många års erfarenhet från elbils industrin. Vi har alla arbetat mycket med elbilar, laddning och utveckling av framtida transport-och energisystem.

Spirii er kombinationen af erfarne mennesker og ladeudstyr i højeste kvalitet.

Läs mer om intelligenta laddlösningar här

Spirii er lykkes med at gøre livet med elbil nemt og fleksibelt, og det kommer nu dig, din virksomhed og medarbejdere til gode. Det betyder nemlig, at du kan fokusere på din forretning og det, der er vigtigt i din hverdag. Som Spirii-kunde får du mulighed for at tage et let og ubesværet skridt i en grøn og bæredygtig retning.

Spirii rekommenderar

Tillsammans med våra erfarna installationspartners projekterar vi uppgiften och ser till att du inte köper för många eller för få laddningsstationer eller laddboxar.

Våra professionella installationspartners vet exakt var det är mest optimalt att sätta upp laddningsstationerna. De vet också hur mycket eller hur lite ström som ska matas till laddningsstationerna.

Med Spirii som laddnings partner är du alltid säker på en enkel och billig möjlighet att utöka antalet laddningsstationer eller laddnings boxar när behovet är uppe och på så sätt undvika att köpa för många laddningsstationer i förtid. Vi hjälper dig att få det mesta av din investering så att den även är framtidssäkrad.

Om förarbetet görs på rätt sätt, är det både enkelt och billigt att utöka antalet parkeringsplatser för elbilar.

Ta tag i Spirii

Vi är redo att svara på din förfrågan