Bellakvarteret

Bellakvarteret er klar med opladning til elbiler

Bellakvarteret har som de første i Danmark modtaget en guld-midtvejscertificering indenfor DGNB. Certificeringen bygger på en hollistisk tilgang til bæredygtighed, der tager højde for både miljømæssige, økonomiske, tekniske, processuelle og sociale faktorer. Som led i deres grønne ambitioner og for at gøre det mere attraktivt at køre elbil, har Bellakvarteret netop fået installeret 10 ladestandere fra Spirii til beboernes og gæsters elbiler. Udover adgang til opladning kan elbilister i Bellakvarteret også nyde godt af de mest attraktive parkeringspladser i p-husene. De 10 ladere er fordelt så der etableres fire ladestandere i P-hus 1 på hjørnet af Ørestads Boulevard og Dea Trier Mørchs Vej. De resterende 6 ladestandere etableres i P-hus 2 på Doris Lessing Vej. Bellakvarteret er også i gang med at indgå en aftale med AURA Energi omkring køb af vedvarende energi, så elbillisterne indenfor kort tid vil kunne oplade deres bil med vedvarende energi.

Bellakvarteret har indgået aftale om ladeløsning med AURA Energi og Spirii. AURA Energi har stået for installationen og strømaftale, mens Spirii har leveret ladeudstyr og serviceaftale. Bellakvarteret har tegnet en Spirii Connect Business serviceaftale, der bl.a. giver dem mulighed for at differentiere strømpriserne, så deres beboere med parkeringslicens kan oplade deres elbil til en rabatpris på 2,50 kr./kWh og besøgende kan lade til 3,50 kr./kWh. Opladning sker nemt og hurtigt ved brug af appen Spirii Go, hvor beboer og gæster i elbil kan tilgå laderne, starte og stoppe opladning, betale direkte med kreditkort og tilføje voucherkode, som giver dem adgang til billigere priser for opladning. Med løsningen fra Spirii er der intet krav om abonnement – det gør det nemt for alle beboer og besøgende i Bellakvarteret og Bellacenter Copenhagen at lade deres elbil. Det var netop pg.a. af den åbne lade- og betalingsplatform, at Bellakvarteret valgte en ladeløsning fra Spirii.

  • Der blev i alt installeret 10 Spico Z Pro ladebokse – alle monteret på væg
  • Spirii Connect Business sikrer Bellakvarteret prisdifferentiering og refusion af elafgift
  • Bellakvarteret får en simpel og gennemsigtig ladestruktur

Løsning

  • 10 x Zaptec Pro 22 kW
  • Monteret på væg i p-hus
  • Spirii Connect Business serviceaftale

Hvad siger kunden?

Chris Gerald Ammitzfelt, Projektudvikler Bellakvarteret:

Vi ønskede en simpel og gennemsigtig struktur for at imødekommende beboerne i Bellakvarteret samt gæster til Bellacenter Copenhagen. Den ladeløsning vi har valgt at tilbyde, er en løsning som baserer sig på; Ingen abonnementsbinding, gennemsigtige og attraktive kWh- priser, samt et åbent netværk for roaming. Det skal være enkelt og nemt at have elbil når du bor i og besøger Bellakvarteret og Bellacenter Copenhagen.

Et hold af elbileksperter

Om du väljer att samarbeta med Spirii får du tillgång till de mest erfarna personerna i branschen. Spirii är ett helt nytt företag, men människorna bakom har många års erfarenhet från elbils industrin. Vi har alla arbetat mycket med elbilar, laddning och utveckling av framtida transport-och energisystem.

Spirii er kombinationen af erfarne mennesker og ladeudstyr i højeste kvalitet.

Läs mer om intelligenta laddlösningar här

Spirii er lykkes med at gøre livet med elbil nemt og fleksibelt, og det kommer nu dig, din virksomhed og medarbejdere til gode. Det betyder nemlig, at du kan fokusere på din forretning og det, der er vigtigt i din hverdag. Som Spirii-kunde får du mulighed for at tage et let og ubesværet skridt i en grøn og bæredygtig retning.

Spirii rekommenderar

Tillsammans med våra erfarna installationspartners projekterar vi uppgiften och ser till att du inte köper för många eller för få laddningsstationer eller laddboxar.

Våra professionella installationspartners vet exakt var det är mest optimalt att sätta upp laddningsstationerna. De vet också hur mycket eller hur lite ström som ska matas till laddningsstationerna.

Med Spirii som laddnings partner är du alltid säker på en enkel och billig möjlighet att utöka antalet laddningsstationer eller laddnings boxar när behovet är uppe och på så sätt undvika att köpa för många laddningsstationer i förtid. Vi hjälper dig att få det mesta av din investering så att den även är framtidssäkrad.

Om förarbetet görs på rätt sätt, är det både enkelt och billigt att utöka antalet parkeringsplatser för elbilar.

Ta tag i Spirii

Vi är redo att svara på din förfrågan